Kuřecí prsa mediterian na grilu

Kuřecí prsa mediterian na grilu

s tatarákem z chřestu
Kuřecí prsa mediterian na grilu Druh jídla Obtížnost Příprava 15 minut

INGREDIENCE

KUŘECÍ PRSA MEDITERIAN NA GRILU:
Kuřecí prsa 2
Máslo 4 lžíce
Zelená cibule 2 menší
Rozmarýn 2 snítky
Tymián 2 snítky
Česnek 2 stroužky
Olivový olej 2 lžíce
VITANA Gurmánské ITALSKÉ KOŘENÍ
VITANA MLÝNKY sůl a pepř podle chuti

TATARÁK Z CHŘESTU:
Svazek zeleného chřestu 1
Avokádo 1
Rajčata 2
Šalotka 1
Citrón ½
Kapary 2 lžičky
Olivový olej 4 lžíce
Ocet z bílého vína 2 lžíce
Pažitka
Sůl
Vitana Krutonky Rajčata a bazalka

PŘÍPRAVA RECEPTU

KUŘECÍ PRSA MEDITERIAN NA GRILU

Kuřecí prsa okořeníme VITANA Gurmánskou italskou směsí, vložíme do sáčku, přidáme ostatní ingredience, máslo a zavakuujeme. Vložíme do vodní lázně, nastavíme teplotu na 63,5°C a vaříme 1 hodinu.

Uvařená prsa vyjmeme ze sáčku, osušíme, a opečeme na grilu. Šťávu ze sáčku varem zredukujeme a zjemníme ztuhlým máslem.

TATARÁK Z CHŘESTU

Chřest očistěte a odlomte dřevnaté konce. Vložte na 2 min. do vroucí osolené vody. Ihned zchlaďte.

Dejte okapat na cedník. Ve velké míse smíchejte olej, ocet a sůl. Šalotku nakrájejte nadrobno. Avokádo podélně rozřízněte, vyjměte pecku a nakrájejte na kostičky. Zakápněte citrónem, aby nezhnědlo. Rajčata nakrájejte na osminky, zbavte dužiny a pokrájejte na kostičky. Kapary nechte okapat a překrájejte.

Vše dejte do mísy. Nakonec přidejte chřest nakrájený na kolečka a pažitku. Opatrně promíchejte. Posypte krutony. Salát můžete nechat chvilku proležet, aby se spojily chutě.

Související koření

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

Přečtěte si více Zavřít