Treska tmavá filet | 720 g |
Kořenicí směs Marinovaná ryba | 2 polévkové lžíce |
Šťáva z citronu a pomeranče | 30 ml |
Lilek | 150 g |
Cuketa | 150 g |
Paprika mix | 150 g |
Cibule červená | 150 g |
Kořenicí směs Gurmánská zelenina | 2 polévkové lžíce |
Extra panenský olivový olej | 30 ml |
Recepty připravené ve spolupráci s šéfkuchařem Lukášem Limprechtem.
Rybu rozdělíme na čtyři porce po 180 g. Šťávu z pomeranče a citronu smícháme s kořenicí směsí Marinovaná ryba Vitana, vložíme do ní rybu a necháme marinovat přibližně 20 minut. Na rozpálený gril položíme hliněný grilovací tácek, který vyložíme z poloviny pečícím papírem pro snadnější manipulaci s rybou (maso je křehké, abychom jej nepotrhali). Papír potřeme olivovým olejem a rybu grilujeme 3 minuty z každé strany. Současně grilujeme zeleninu, kterou potom smícháme s olivovým olejem a kořenicí směsí Gurmánská zelenina.