Druh jídla Maso
Obtížnost Střední
Příprava 30 minut
| Flank nebo hanger steak | 600 g |
| Mražené houby hřibovité | 300 g |
| Smetana 33% | 250 ml |
| Máslo | 150 g |
| Šalotka | 1 |
| Stroužky česneku | 2 |
| Dijonská hořčice | 2 lžíce |
| Toast chleba | 8 plátků |
| Citron | 1 |
Houby povaříme ve smetaně s máslem, česnekem a šalotkou, osolíme, přidáme houbové koření, citronovou šťávu a necháme zredukovat do husté omáčky.
Bylinky, koření, hořčici, česnek, olej, máslo, sůl, a pepř rozsekáme v robotu na hrubou kaši. Plátky toastového chleba potřeme hořčicí a bylinkovou směsí a necháme zapéct. Maso z obou stran opečeme na grilu do stupně propečení dle libosti, poté necháme minimálně 5 minut odpočinout na teple. Do šťávy z masa dáme zbytek pasty a máslo. Maso nakrájíme na plátky, omočíme ho v této šťávě a podáváme na plátcích opečeného pečiva přelité omáčkou.
| 1 | |
| 2 | |
| 1 |