Druh jídla Maso
Obtížnost Snadná
Příprava 30 minut
| Vepřová panenka | 600 g |
| Anglická slaniná na plátky | 200 g |
| Mladé ředkvičky (nebo karotky) | 300 g |
| Máslo | 100 g |
| Balsamikový ocet | 4 lžíce |
| Gorilovací koření na krkovičku Vitana | |
| Medvědí česnek Vitana | |
| Vitana mlýnek 4 pepře | |
| Vitana mlýnek Mořská sůl |
Panenku očistíme, okořeníme Gorilovacím kořením Vitana, obalíme slaninou a stáhneme pomocí alobalu do válečku. Grilujeme na grilu asi 20 minut (vnitřní teplota 65 C), poté rozbalíme a zprudka opečeme. Ředkvičky nakrájíme na plátky a necháme je v másle, balsamikovém octu a Medvědím česneku Vitana zkaramelizovat.