Vepřová panenka, karamelizované ředkvičky

Vepřová panenka, karamelizované ředkvičky

Vepřová panenka, karamelizované ředkvičky Druh jídla Obtížnost Příprava 30 minut

INGREDIENCE

Vepřová panenka 600 g
Anglická slaniná na plátky 200 g
Mladé ředkvičky (nebo karotky) 300 g
Máslo 100 g
Balsamikový ocet 4 lžíce
Gorilovací koření na krkovičku Vitana
Medvědí česnek Vitana
Vitana mlýnek 4 pepře
Vitana mlýnek Mořská sůl

PŘÍPRAVA RECEPTU

Panenku očistíme, okořeníme Gorilovacím kořením Vitana, obalíme slaninou a stáhneme pomocí alobalu do válečku. Grilujeme na grilu asi 20 minut (vnitřní teplota 65 C), poté rozbalíme a zprudka opečeme. Ředkvičky nakrájíme na plátky a necháme je v másle, balsamikovém octu a Medvědím česneku Vitana zkaramelizovat.

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

Přečtěte si více Zavřít