Vepřová panenka, karamelizované ředkvičky

Vepřová panenka, karamelizované ředkvičky

Vepřová panenka, karamelizované ředkvičky Druh jídla Maso Obtížnost Snadná Příprava 30 minut

INGREDIENCE

Vepřová panenka 600 g
Anglická slaniná na plátky 200 g
Mladé ředkvičky (nebo karotky) 300 g
Máslo 100 g
Balsamikový ocet 4 lžíce
Gorilovací koření na krkovičku Vitana
Medvědí česnek Vitana
Vitana mlýnek 4 pepře
Vitana mlýnek Mořská sůl

PŘÍPRAVA RECEPTU

Panenku očistíme, okořeníme Gorilovacím kořením Vitana, obalíme slaninou a stáhneme pomocí alobalu do válečku. Grilujeme na grilu asi 20 minut (vnitřní teplota 65 C), poté rozbalíme a zprudka opečeme. Ředkvičky nakrájíme na plátky a necháme je v másle, balsamikovém octu a Medvědím česneku Vitana zkaramelizovat.