Grilovaná panenka, salát z brambor, fazolky, rajčat a hrubozrnné hořčice
Druh jídla Maso
Obtížnost Snadná
Příprava 30 minut
INGREDIENCE
Vepřová panenka |
800 g |
Koření Gurmánský steak od Vitany |
8 g |
Olivový olej |
20 g |
Vařené brambory |
600 g |
Vařené zelené fazolky |
100 g |
Cherry rajčata |
100 g |
Hrubozrnná hořčice |
20 g |
Sůl |
1 g |
Pepř |
0,5 g |
PŘÍPRAVA RECEPTU
Vepřovou panenku potřeme olivovým olejem a okořeníme. Necháme krátce marinovat a poté zprudka opečeme na pánvi po obou stranách. Maso můžeme dopéci v troubě na 120 C přibližně 10 minut. Vařené brambůrky ve slupce smícháme s vařenými fazolkami, rajčaty a dochutíme hořčicí, olivovým olejem, solí a pepřem. Salát můžeme podávat vlažný s opečeným masem.