Grilovaná kachní prsa s bramborovými plackami a švestkovou omáčkou

Grilovaná kachní prsa s bramborovými plackami a švestkovou omáčkou

Grilovaná kachní prsa s bramborovými plackami a švestkovou omáčkou Druh jídla Maso Obtížnost Snadná Příprava 40 minut

INGREDIENCE

Kachní prsa s kůží 4 ks
Kořenicí směs Gurmánské kuře 2 polévkové lžíce
Bramborové placky 12 ks
Švestková omáčka

PŘÍPRAVA RECEPTU

Recepty připravené ve spolupráci s šéfkuchařem Lukášem Limprechtem.

Kůži na kachních prsou nařízneme na mřížku, položíme na gril, nejprve kůží nahoru – cca 4 minuty, otočíme, okořeníme a grilujeme spolu s bramborovými plackami (z bramborového těsta dle návodu – potřít olejem) další 4 minuty – prsa budou medium. Podáváme se švestkovou omáčkou.