Hovězí burger se sýrem Brie, brusinkovou omáčkou a salátem

Hovězí burger se sýrem Brie, brusinkovou omáčkou a salátem

Hovězí burger se sýrem Brie, brusinkovou omáčkou a salátem Druh jídla Maso Obtížnost Snadná Příprava 10 minut

INGREDIENCE

Hamburgerové housky 4 ks
Mletý hovězí krk 600 g
Kořenicí směsi Gurmánský steak 3 polévkové lžíce
Sýr Brie 180 g
Steak omáčka brusinková 100 ml
Rukola
Ledový salát

PŘÍPRAVA RECEPTU

Recepty připravené ve spolupráci s šéfkuchařem Lukášem Limprechtem.

Z okořeněného masa vytvarujeme burgery, potřeme trochou oleje, grilujeme 3 minuty z jedné strany, obrátíme, přiložíme sýr a grilujeme z druhé strany. Těsně před dokončením opečeme na grilu housky, obě strany pomažeme steakovou omáčkou. Na spodek dáme ledový salát, potom burger s Brie, rukolu a přiklopíme horní polovinou housky.