Chimichurri – argentinské

Chimichurri – argentinské

Chimichurri – argentinské Druh jídla Kořeníci směsi Obtížnost Snadná Příprava

INGREDIENCE


PŘÍPRAVA RECEPTU

  • 1 svazek hladkolisté petržele
  • ½ svazku koriandru
  • 1 lžíce čerstvého oregana
  • 3 stroužky česneku
  • 1 lžička chilli vloček
  • 2 lžíce červeného vinného octa
  • 3 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 2 lžíce limetové šťávy
  • čerstvě mletý pepř
  • sůl

V mixéru typu kutr rozmixujeme všechny suroviny. Měla by vzniknout hrubší pasta. Podle potřeby ochutíme a hned podáváme.

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

Přečtěte si více Zavřít