Gorilovaná melounová pizza

Gorilovaná melounová pizza

Gorilovaná melounová pizza Druh jídla Bezmasá jídla Obtížnost Snadná Příprava 20 minut

INGREDIENCE

Plátek melounu (tloušťka 2 - 3 cm) 1
Červené cibule nakrájené na kolečka 2
Lžíce červeného vinného octu 3
Lžíce cukru 1
Lžička mořské soli Vitana 1
Lžičky olivového oleje 2
Hrnek modrého plísňového sýru 1
Hrst pekanových ořechů 1
Hrst čerstvé máty 1

PŘÍPRAVA RECEPTU

Rozpalte gril. Nakrájejte meloun na kolečka o tloušťce cca 3 cm. Červenou cibuli nakrájejte na tenká kolečka. Smíchejte ji v misce s octem, cukrem a solí, promíchejte a nechte čtvrt hodinky marinovat. Slijte nálev z cibule, přidejte dvě lžičky olivového oleje a vzniklou směsís potřete plátek melounu z obou stran. Meloun grilujte 3 až 4 minuty z obou stran. Grilovaný meloun ozdobte červenou cibulí, plísňovým sýrem, ořechy a mátou.