Letošní grilovací sezonu Vitana již potřetí zahájila oblíbenou Školou grilu. Protože když víte, jak na to a znáte ty správné fígle, tak si grilování s rodinou a přáteli užijete. I tento ročník se grilu chopil jeden z nejpovolanějších, grilmaster Ivan Vodochodský, který během chvíle naservíroval pár originálních receptů a navrch několik nepostradatelných tipů, kterými je dobré se v rámci úspěšné grilovačky řídit.
A nebyl na to letos sám, s přípravou mu totiž pomáhal pan Gorila. S Ivanem Vodochodským „gorilovali“ kuřecí satay s arašídovou omáčkou, kam přihodili Gorilovací koření na steak Vitana, Sójovou omáčku bez lepku Vitana nebo Kousky chilli Vitana. Pro milovníky vepřového připravili vepřovou panenku s karamelizovanými ředkvičkami, kam vpravili i populární medvědí česnek. Ten kromě první jarní energie a vynikajících léčivých schopností skvěle dochutí celou řadu pokrmů. Medvědí česnek má krátkou sezónu, jeho listy se sbírají jen dva měsíce, a to přibližně od druhé půli března. Potom se rostlina zatáhne a zbytek roku čeká ukrytá v zemi na další jaro. Sušený medvědí česnek od Vitany je ale k dispozici po celý rok...