Druh jídla Maso
-
-
| Hrst zelených fazolek | 1 |
| Malé žluté kukuřičky | 5 |
| Čajová lžička Vitana Grilovaná zelenina | 1 |
| Steakové hovězí maso | 150 g |
| Čajová lžička koření Vitana Steak 7 pepřů | 2 |
| Hrst baby špenátu | 1 |
| Olivový olej | |
| Šťáva z poloviny citronu | |
| Vitana Steaková omáčka Pepřová |
Fazolky a kukuřičky naložíme do směsi olivového oleje a koření Vitana Grilovaná zelenina. Necháme půlhodinku odstát a ugrilujeme. Maso na steak necháme také půlhodinu před grilováním ohřát na pokojovou teplotu. Potom ho z obou stran potřeme olivovým olejem a rovnoměrně posypeme kořením Vitana Steak 7 pepřů.
Steak grilujeme z obou stran cca 3 - 4 minuty, takto docílíme střední propečenosti. Pokud ho chceme mít uvnitř ještě syrový, stačí péct 1 - 2 minuty. Pokud chceme propečený steak, na grilu ho necháme 5 - 6 minut.
Špenátové lístky položíme na dno talíře, pokapeme je směsí olivového oleje a citronové šťávy a na takto připravený talíř servírujeme grilovaný steak se zeleninou. Můžeme dochutit Steakovou omáčkou.