Vitana - Všehokoření

Steak s grilovanými fazolkami a kukuřičkami

(1 porce)
Druh jídla Maso - -

INGREDIENCE

Hrst zelených fazolek 1
Malé žluté kukuřičky 5
Čajová lžička Vitana Grilovaná zelenina 1
Steakové hovězí maso 150 g
Čajová lžička koření Vitana Steak 7 pepřů 2
Hrst baby špenátu 1
Olivový olej
Šťáva z poloviny citronu
Vitana Steaková omáčka Pepřová

PŘÍPRAVA RECEPTU

Fazolky a kukuřičky naložíme do směsi olivového oleje a koření Vitana Grilovaná zelenina. Necháme půlhodinku odstát a ugrilujeme. Maso na steak necháme také půlhodinu před grilováním ohřát na pokojovou teplotu. Potom ho z obou stran potřeme olivovým olejem a rovnoměrně posypeme kořením Vitana Steak 7 pepřů.

Steak grilujeme z obou stran cca 3 - 4 minuty, takto docílíme střední propečenosti. Pokud ho chceme mít uvnitř ještě syrový, stačí péct 1 - 2 minuty. Pokud chceme propečený steak, na grilu ho necháme 5 - 6 minut.

Špenátové lístky položíme na dno talíře, pokapeme je směsí olivového oleje a citronové šťávy a na takto připravený talíř servírujeme grilovaný steak se zeleninou. Můžeme dochutit Steakovou omáčkou.