 Druh jídla Dezert
                Obtížnost snadné
                Příprava 20 minut
              
                Druh jídla Dezert
                Obtížnost snadné
                Příprava 20 minut
              
            
            
          | Plátek melounu (tloušťka 2 - 3 cm) | 1 | 
| Červené cibule nakrájené na kolečka | 2 | 
| Lžíce červeného vinného octu | 3 | 
| Lžíce cukru | 1 | 
| Lžička mořské soli Vitana | 1 | 
| Lžičky olivového oleje | 2 | 
| Hrnek modrého plísňového sýru | 1 | 
| Hrst pekanových ořechů | |
| Hrst čerstvé máty | 
Rozpalte gril. Nakrájejte meloun na kolečka o tloušťce cca 3 cm. Červenou cibuli nakrájejte na tenká kolečka. Smíchejte ji v misce s octem, cukrem a solí, promíchejte a nechte čtvrt hodinky marinovat. Slijte nálev z cibule, přidejte dvě lžičky olivového oleje a vzniklou směsís potřete plátek melounu z obou stran. Meloun grilujte 3 až 4 minuty z obou stran. Grilovaný meloun ozdobte červenou cibulí, plísňovým sýrem, ořechy a mátou.