Vitana - Všehokoření

Filet z tmavé tresky na grilované zelenině

Druh jídla Maso Obtížnost střední Příprava 40 minut

INGREDIENCE

Treska tmavá filet 720 g
Kořenicí směs Marinovaná ryba 2 polévkové lžíce
Šťáva z citronu a pomeranče 30 ml
Lilek 150 g
Cuketa 150 g
Paprika mix 150 g
Cibule červená 150 g
Kořenicí směs Gurmánská zelenina 2 polévkové lžíce
Extra panenský olivový olej 30 ml

PŘÍPRAVA RECEPTU

Recepty připravené ve spolupráci s šéfkuchařem Lukášem Limprechtem.

Rybu rozdělíme na čtyři porce po 180 g. Šťávu z pomeranče a citronu smícháme s kořenicí směsí Marinovaná ryba Vitana, vložíme do ní rybu a necháme marinovat přibližně 20 minut. Na rozpálený gril položíme hliněný grilovací tácek, který vyložíme z poloviny pečícím papírem pro snadnější manipulaci s rybou (maso je křehké, abychom jej nepotrhali). Papír potřeme olivovým olejem a rybu grilujeme 3 minuty z každé strany. Současně grilujeme zeleninu, kterou potom smícháme s olivovým olejem a kořenicí směsí Gurmánská zelenina.